Cyclepassion: Koledar, ki ga morate imeti (video)

Cyclepassion: Koledar, ki ga morate imeti (video)
18.11.2011 AVTOR:
Tudi letos, že sedmo leto zapored nas niso razočarali. Koledar Cyclepassion za leto 2012 je že v prodaji, na fotografijah pa blestijo nekatere svetovno znane ceste in gorske kolesarke.
Med portretirankami so Hanna Klein, Marion Rousse, Maja Wloszczowska, Pauline Ferrand Prevot, Veronica Andréasson, Katherine O`Shea, Liz Hatch ... Avtor fotografij je Daniel Geiger. Ustvarjalci pa pravijo, da so tokrat sam koncept nekoliko spremenili.

Več pozornosti naj bi namreč namenili posameznicam in njihovim dosežkom. Za vsak mesec je dvostranska fotografija. Poleg kolesark, ki pozirajo v studiu lahko zato vidimo tudi iste kolesarke v akciji, preberemo pa si lahko tudi njihove zgodbe oziroma dobimo osnovne podatke o teh športnicah.

Kolesarke so fotografirali na različnih lokacijah, predvsem na različnih tekmovanjih, vse od svetovnega pokala v Offenburgu do Novega Mesta. Nekatere fotografije so nastale tudi na dirki po Franciji. Prva stran pripada Poljakinji Maji Wloszczowski. Koledar stane 36 evrov.

Za več informacij pa lahko obiščete spletno stran http://cyclepassion.com. Na njihovi uradni spletni strani pa si lahko ogledate tudi posnetke, kako so fotografije nastajale.

fotografije na spletni strani: http://www.cyclepassion.com
foto: Daniel Geiger / www.danielgeiger.net

Posnetek: Nastajanje koledarja!


Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ