Cyclingnews.com: Brajkovič bo vodil slovensko reprezentanco

Cyclingnews.com: Brajkovič bo vodil slovensko reprezentanco
09.09.2012 AVTOR: D. Z.
Bliža se svetovno prvenstv v cestnem kolesarstvu in spletni portal cyclingnews.com je že objavil imena kolesarjev, ki bodo zastopali slovensko reprezentanco.
Svetovno prvenstvo bo na Nizozemskem, natančneje v Limbourgu. Slovenska reprezentanca na lestvici zaseda 15. mesto in bi na svetovno prvenstvo lahko popeljala šest kolesarjev. Vendar ne Slovaška ne Švica ne moreta zapolniti kvote kolesarjev, ki jih, sodeč na mesto na lestvici pripadajo.

Tako je Mednarodna kolesarska zveza Sloveniji podelila dodatno mesto in Martin Hvastija bo letos lahko računal na sedem kolesarjev. Spletni portal cyclingnews.com piše, da bo ekipo vodil Jani Brajkovič, deveti na dirki po Franciji in peti na etapni preizkušnji USA Pro Cycling Challenge. Pridružili pa naj bi se mu Grega Bole, Borut Božič, Jure Kocjan, Kristjan Koren, Marko Kump in Luka Mezgec.

Na spletni strani še pišejo, da je v dobri formi tudi Borut Božič, ki se je na treh enodnevnih dirkah uvrstil med najboljšo deseterico. Obenem pa so razkrili še imena treh kolesarjev, ki veljajo za rezerve. To so Simon Špilak, Robert Vrečer, Gregor Gazvoda in Andi Bajc.
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ