Dave Brailsford: (P)ostati najboljši

Dave Brailsford: (P)ostati najboljši
01.01.2016 AVTOR: D. Z.
Glavni mož Skya Dave Brailsford je v blogu na uradni spletni strani moštva poudaril, da pričakuje, da bodo v sezoni 2016 še boljši.

Več kot dosežeš, več se pričakuje ...
»Imeli smo nekaj prostega časa. A ne preveč. Zgolj za božič. Vendar smo na naši izjemni lokaciji na Majorki vseeno trdo delali tako s kolesarji kot s preostalimi v ekipi, « je sprva zapisal Dave Brailsford. Dodal je še, da želi z ekipo doseči še več:

»Več kot nam uspe doseči v pretekli sezoni, več moramo potem doseči v naslednji. To je edina pot, ki jo poznamo. In tako skrbimo, da smo vedno tako navdušeni, kot smo bili na začetku Skyeve poti. Morda se spomnite, da smo lani sprejeli naše cilje do konca leta 2020. Glavna stvar tega je, da hočemo postati nesporno najboljša kolesarska ekipa na svetu. Želimo, da na nas gledajo tudi kot na eno izmed najboljših športnih ekip na svetu. Mislim, da smo na dobri poti. A, če hočemo ohraniti to pot, potem mora biti sezona 2016 naša najboljša. Tako na, kot izven kolesa. «

Zmagovanje na dirkah ni dovolj ...
Brailsford natančnih ciljev za sezono 2016 ni zapisal, je pa dodal, da bodo te določili v naslednjih dveh tednih. A, jasno mu je, da zdaj vsi pričakujejo še več: »Dodaten pritisk in odgovornost, ki prideta s tem, sprejemamo. Poleg tega, da bomo poskušali doseči rezultatske cilje in zmagovati na dirkah, bomo igrali vodilno vlogo tudi pri pomikanju tega prelepega športa naprej, v lepšo prihodnost. Z inovacijami, čistim športom in s čistimi zmagami. «

Obenem je Brailsford še zapisal, da želi privabiti še več kolesarskih navdušencev, ki bi se poistovetili z njegovo ekipo: »Naše poslanstvo je, da zmagujemo na dirkah, vendar se obenem zavedamo, da se v mnogih državah kolesarstvo razvija, da se dogaja prava revolucija. Ne samo v Veliki Britaniji. Vsi v Skyu smo ponosni, da smo del tega. In, ker se začenja novo leto v novem obodbju za naš šport, komaj čakamo, da se začenjo dirke, « je še zaključil Brailsford.

Značke: Dirka po Franciji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ