Debitel najhitrejši, Mitja Rok proti izjemni zmagi! (video)

Debitel najhitrejši, Mitja Rok proti izjemni zmagi! (video)
11.05.2013 AVTOR: D. Z.
Moštvo Team Debitel je z dirko okoli Slovenije že končalo, med posamezniki pa je Mitja Rok v težkih razmerah prevzel vodstvo.

Posamezniki so na ekstremnih dirkah tisti, ki se jim nameni največ pozornost in tokrat je v središču pozornosti Mitja Rok. Mitja je na osmi časovni postaji prevzel vodstvo in zdaj je že prečkal deseto postajo v Črnomlju. Že na deveti postaji pa je prepričljivo vodil. Še več. Pred drugim Joachimom Lalderjem, ki je večji del dirke vodil, je prednost še povečal. Na uro in deset minut. Thomas Ratschob, ki je bil na progi najhitrejši, je odstopil.

Zdaj pa k najhitrejšim. To so moške dvojice. Prva dvojica Melanšek/Baloh je že v cilju in se vedeli zaslužene zmage. Govorimo o ekipi Debitel, ki je vodila od začetka do konca. Progo je premagala v enem dnevu 13 urah 28 minutah in 30 sekundah. Povprečna hitrost pa je znašala kar 32,7 km/h. Drugo mesto sta zasedla lanska zmagovalca Tadej Blatnik in Uroš Komac, ki nastopata pod imenom Bicikel.com. Na cilju sta kolesarja za moštvom Debitel zaostala za uro in 38 minut. Na tretje mesto se je povzpela ekipa Strategic Lions.

Kako so kolesarji preživeli drugo noč. Spot je delo studia B
 

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ