Dennis v karanteni spet razburil javnost

Dennis v karanteni spet razburil javnost
21.04.2020 AVTOR: Nejc Grilc, foto: Sirotti

Rohan Dennis velja za nekakšnega grdega račka kolesarstva, saj velikokrat pove tudi tisto, kar bi bilo bolje, da bi ostalo za štirimi stenami. Tokrat je razburil sledilce na družbenih omrežjih, ko je kršil karanteno v Španiji.

Rohan Dennis na svoji prvi dirki v dresu Ineosa v Avstraliji. 

Ko je lani protestno zapustil Tour in začel pravni boj z Bahrain Merido, ki ga je tudi dobil, se je mnenje javnosti o Dennisu močno poslabšalo. Šele po tem, ko je osvojil naslov svetovnega prvaka v vožnji na čas in podpisal pogodbo z Ineosom je razkril, da je bil že v hudih psihičnih težavah in na robu ločitve.

Očitno je Dennisu v karanteni, ki jo preživlja v Gironi v Španiji, kjer so razmere zelo resne, prekipelo. Na družbena omrežja je objavil fotografijo iz avtomobila s pripisom »J***š karanteno in covid-19!«

Seveda so se pod objavo takoj vsuli komentarji ljudi, ki so se spraševali, kaj se spet dogaja z Dennisom in kdaj bo posredovala PR služba Ineosa, Dennis se je z nekaterimi zapletel v besedno vojno. Ni trajalo dolgo, da so pri Ineosu res posredovali in Dennis je začasno ukinil vse račune na družbenih omrežjih, kjer je sicer zelo dejaven.

Ne Avstralec ne ekipa tega dogodka nista želela komentirati, verjetno pa bo Dennis dobil vsaj interni opomin, da naj v prihodnje malo bolje razmisli, kaj počne. Dennis je sicer v vseh intervjujih od začetka sezone dalje poudarjal, da se v Ineosu zelo zabava in da je obrnil nov list v svoji karieri, v kateri ne manjka tako incidentov kot velikih zmag, nenazadnje je bil Dennis dvakrat svetovni prvak v vožnji na čas.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ