Dimension Data se poslavlja, prihaja NTT

Dimension Data se poslavlja, prihaja NTT
12.11.2019 AVTOR: DZ, vir: Dimension Data

Ne gre za novo ekipo, ampak zgolj novo ime in drugačne drese. Ekipa NTT je pokazala “svoje barve”. Seveda govorimo o do novega leta še ekipi z imenom Dimension Data.

Dimension Data je ena izmed World Tour ekip. Ekipa ostaja, tudi lastnik ostaja. Tudi lastnik glavnega sponzorja ostaja. Japonci so namreč lastniki tako Dimension Date kot novega sponzorja NTT. Ekipa je pohitela in že predstavila nov dres za sezono 2020. Ta bo povsem drugačen od letošnjega. Na predstavitvi v Tokiu so bili Edvald Boasson Hagen, Michael Valgren, Nic Dlamini in svetovni prvak med mlajšimi člani Samuele Battistella.

Dres je večinoma moder, potem pa se ta modra preliva v črno. Hlače so črne. Sicer pa je na dresu največji napis NTT. Na rokavih je BMC. Viden pa je še napis Alcael Lucent Enterprise, pa logotip proizvajalca dresov Assos. Na ovratniku je napis Qhubeka. Pri NTT so vse do leta 2024 podaljšali sodelovanje tudi z organizatorjem dirke po Franciji. Torej z agencijo ASO. Obenem so pri ekipi priložnost izkoristili za razkritje imen 27 kolesarjev, na katere bodo računali v prihodnji sezoni.

Prihajajo Victor Campenaerts, Carlos Barbero, Max Walscheid, Michael Gogl in Dylan Sunderland. Odšel je Mark Cavendish, medtem ko ni znano, če se bosta za nadaljevanje karier odločila Bernard Eisel in Steve Cummings. Sicer pa bodo po novih pravilih v ekipo morali pripeljati vsaj še enega kolesarja, saj je pogoj Mednarodne kolesarske zveze, da ima vsaka World Tour ekipa vsaj 28 kolesarjev.

NTT: Carlos Barbero, Samuele Battistella, Edvald Boasson Hagen, Victor Campenaerts, Stefan De Bod, Nic Dlamini, Benjamin Dyball, Enrico Gasparotto, Amanuel Ghebreigzabhier, Rzan Gibbons, Michael Gogl, Rinardt Janse Van Rensburg, Ben King, Roman Kreuziger, Gino Mader, Louis Meintjes, Giacomo Nizzolo, Ben O’Connor, Matteo Sobrero, Andreas Stokbro, Dylan Sunderland, Jay Robert Thomson, Rasmus Tiller, Michael Valgren, Max Walscheid in Danilo Wyss.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ