"Dobrodošel doma G" (VIDEO)

"Dobrodošel doma G" (VIDEO)
18.08.2018 AVTOR: DZ, vir: Team Sky

Moštvo Sky je s snemalno ekipo spremljalo Gerainta Thomasa ob prihodu v domači Cardiff, kjer so mu pripravili lep sprejem. Thomas se zdaj vrača na dirke in razmišlja tudi o naslednji dirki po Italiji.

Dirka po Franciji se je sicer že zdavnaj končala, a za nekatere junake te preizkušnje se obveznosti še vedno kar ne končajo. Prvi izmed njih je Geraint Thomas. Moštvo Sky ga je spremljalo tudi na sprejemu, ki so mu ga pripravili v Cardiffu. In nastal je skoraj dve minuti dolg video prispevek o sprejemu. Več si lahko ogledate v nadaljevanju.

Zdaj pa bo tudi za Thomasa proslavljanja kmalu dovolj, pa čeprav je tudi sam priznal, da je nekoliko opustil treninge. Na dirke se bo vrnil na dirki prve kategorije po Nemčiji, ki so jo po letu 2008 spet obudili. Gre za štiridnevno preizkušnjo, ki se bo začela v Koblenzu, končala pa v Stuttgartu. Nastopili naj bi še Mohorič, Špilak Dumoulin, Kittel, Greipel, Bardet, Cavendish, Poels … Thomas bo spet nastopil tudi na dirki po Veliki Britaniji. So se pa Italijani razpisali o tem, da se namerava Geraint Thomas v prihodnji sezoni vrniti na dirko po Italiji.

“Nisem se še odločil, vendar pa vsekakor razmišljam tudi o dirki po Italiji, ki bi tako bila eden izmed glavnih ciljev prihodnje sezone. Potem, ko mi je nazadnje tam spodletelo bi se rad vrnil in se boril za zmago,” je dejal Thomas, ki pa je vseeno dodal: “Če razmišljam o Giru, še ne pomeni, da ne razmišljam tudi o ponovitvi zmage na Touru. Pošteno povedano, to kar sta letos naredila Chris Froome in Tom Dumoulin se mi zdi fantastično. Ne vem, če sem sam česa takega sposoben. Še pred morebitno odločitvijo pa moram počakati na predstavitev tras obeh dirk.” Thomas je na dirki po Italiji nastopil trikrat. Leta 2008, 2012 in 2017.

Značke: Dirka po Franciji
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ