DOS odpovedan: Sprejemamo pomoč, ki bi dirko vrnilo

DOS odpovedan: Sprejemamo pomoč, ki bi dirko vrnilo
20.12.2018 AVTOR: DZ

Spet je ne bo! Dirke okoli Slovenije tudi leta 2019 ne bo. To so organizatorji letošnje preizkušnje sporočili prek uradne facebook strani.

V živjenju so vedno vzponi in padci. Tudi ultra kolesarska dirka okoli Slovenije se je znašla v eni izmed teh situacij. Ker verjamemo, da vsak konec poti pomeni rojstvo novih idej in priložnosti ostajamo optimistični," so sporočilo pričeli organizatorji pretekle izvedbe dirke okoli Slovenije. Že letošnja preizkušnja je imela manjše število prijavljenih in leta 2019 dirke ne bo.

"Če v svojem srcu čutite in vidite priložnost za nadaljevanje čudovite kolesarske zgodbe, nam to povejte. Odprto sprejemamo pomoč, ki bi dirko vrnilo nazaj v svet ultra kolesarjenja."

Očitno gre za odziv na vse večje število vprašanj, kaj se dogaja z dirko, in če jo bodo sploh izpeljali: "Žal v letu 2019 dirka ne bo ugledala luči sveta, vendar upamo, da se najde pot za nadaljevanje ultra zgodbe, ki se je pričela odvijati na postojnskem leta 2007. 
Če v svojem srcu čutite in vidite priložnost za nadaljevanje čudovite kolesarske zgodbe, nam to povejte. Odprto sprejemamo pomoč, ki bi dirko vrnilo nazaj v svet ultra kolesarjenja."

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ