"Dosovci" pozor: Prijave so odprte

"Dosovci" pozor: Prijave so odprte
30.10.2012 AVTOR: D. Z.
Organizatorji dirke okoli Slovenije so začeli s pobiranjem prijav na DOS 2013. Ta bo na sporedu od 9. maja do 12. maja 2013.
DOS Extreme 2013 oziroma dirka okoli Slovenije. Najzahtevnejša ekstremna kolesarska dirka pri nas. Organizatorji so že začeli s pobiranjem prijav na dirko, ki bo maja prihodnje leto. Zainteresirani se lahko prijavite prek elektronske prijave.

Spet bodo organizirali tako "solo" dirko, kot tudi dvojice. Tisti posamezniki, ki se bodo prijavili do 10. februarja bodo plačali 400 evrov, tisti, ki se bodo prijavili med 10. februarjem in 10. marcem pa bodo morali plačati 50 evrov več. Najdražja startnina bo za tiste, ki se bodo prijavili po 10. marcu. Ti bodo morali odšteti kar 500 evrov.

Zadnji rok za prijave je 10. april. Startnina za dvojice je nekoliko višja. Tisti najhitrejši, ki se bodo prijavili do 10. februarja bodo plačali 700 evrov, tisti med 10. februarjem in 10. marcem pa 750 evrov. Med 10. marcem in 10. aprilom bo startnina znašala 800 evrov.

Lani je dirko med posamezniki prepričljivo dobil Christoph Strasser. Drugi je bil predlanski zmagovalec in najboljši Slovenec Marko Baloh, tretji pa Švicar Simon Ruff. Da je bila konkurenca zares huda, dokazujejo uvrstitve med najboljših deset. Poleg Baloha so se med deseterico uvrstili samo še trije Slovenci. Sedmi je bil Mitja Rok, devet Alen Štucin, deseti pa David Rihtarič. Med dvojicami sta bila najboljša Tadej Blatnik in Uroš Komac.
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ