Doživite vožnjo Jensa Voigta (video)

Doživite vožnjo Jensa Voigta (video)
19.05.2014 AVTOR: D. Z.
O tem, kako sprint vidi John Degenkolb smo že pisali in vam pokazali. Shimano pa je pripravil že nov video. Tokrat so kamere namestili na kolo Jensa Voigta.

Jens Voigt je najstarejši kolesar v karavani World Toura. Na vsaki dirki, na kateri letos nastopi, pa pravi, da je njegova zadnja. Po tej sezoni se namreč namerava posloviti od profesionalnega kolesarstva … vsaj kot kolesar.

In zdaj je Voigt še zadnjič nastopil na dirki po Kaliforniji. »Zdi se, kot da sem kolesar, ki se ga najbolj bojijo, « je 42-letnik komentiral njegove neuspešne poskuse pobega. Letos mu namreč ni uspelo dobiti etape.

»50 ljudem so najbrž dejali, če gre Jens, potem pojdi z njim. Ostalim 50 pa, Jensa ne pustite v pobeg. Karkoli se zgodi, njega ne pustite, « je še potarnal, a vedno s tistim njegovim znanim pozitivnim razmišljanjem.

Sicer je tudi letos bežal, a ostal je pri dveh etapnih zmagah na preteklih izvedbah te iz leta v leto prestižnejše preizkušnje. Najprej je dobil etapo leta 2007, potem pa še leta 2013. A kakorkoli. Pri Shimanu so poskrbeli, da je Voigt spet v središču pozornosti. Tokrat s kamero, ki so mu jo namestili na kolo in nastal je spodaj priložen spot.

 

Značke: Cestno
Komentarji
CHEF 19.05.2014 18:53

Ha, to je prihodnost prenosov kolesarskih dirk, pa na j Fausto piše kar hoče kaže jezik

KAVITATOR+ 19.05.2014 19:12

tole je zanimivo tudi vsem ljubiteljem F1 - svaljkanje glavnine 4h ni zanimivo nikomur 

če pa bo kamera na beciklu koga ki mu ni pomembna (pomagač) zmaga bo vmes še kaj povedal(kot Jens na začetku) 

Firnk 19.05.2014 19:57

Hm, a ni kao Jensie glavna zvezda tegale?

Ker na posnetkih je v glavnem spet samo Degenkolb... kaže jezik

Raptile 19.05.2014 21:12

samo še gyro nosilec da bo gledljivo :D

*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ