Doživite vožnjo Jensa Voigta (video)

Doživite vožnjo Jensa Voigta (video)
19.05.2014 AVTOR: D. Z.
O tem, kako sprint vidi John Degenkolb smo že pisali in vam pokazali. Shimano pa je pripravil že nov video. Tokrat so kamere namestili na kolo Jensa Voigta.

Jens Voigt je najstarejši kolesar v karavani World Toura. Na vsaki dirki, na kateri letos nastopi, pa pravi, da je njegova zadnja. Po tej sezoni se namreč namerava posloviti od profesionalnega kolesarstva … vsaj kot kolesar.

In zdaj je Voigt še zadnjič nastopil na dirki po Kaliforniji. »Zdi se, kot da sem kolesar, ki se ga najbolj bojijo, « je 42-letnik komentiral njegove neuspešne poskuse pobega. Letos mu namreč ni uspelo dobiti etape.

»50 ljudem so najbrž dejali, če gre Jens, potem pojdi z njim. Ostalim 50 pa, Jensa ne pustite v pobeg. Karkoli se zgodi, njega ne pustite, « je še potarnal, a vedno s tistim njegovim znanim pozitivnim razmišljanjem.

Sicer je tudi letos bežal, a ostal je pri dveh etapnih zmagah na preteklih izvedbah te iz leta v leto prestižnejše preizkušnje. Najprej je dobil etapo leta 2007, potem pa še leta 2013. A kakorkoli. Pri Shimanu so poskrbeli, da je Voigt spet v središču pozornosti. Tokrat s kamero, ki so mu jo namestili na kolo in nastal je spodaj priložen spot.

 

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ