Dražba koles Jumbo Visme

Dražba koles Jumbo Visme
17.12.2021 AVTOR: DZ, foto: Sirotti

Želite imeti kolo Primoža Rogliča z dirke po Španiji? Ali morda kolo Wouta Van Aerta, s katerim je dobil etapo čez Mont Ventoux? Zdaj ju lahko kupite. Pa še nekaj drugih ...

Podobno kot lani so se pri Jumbo Vismi tudi letos odločili za dražbo koles. Lani so na dražbo še oddali kolesa Bianchi, letos pa uporabljajo kolesa Cervelo. In zdaj so ta kolesa dosegljiva tistim, ki so pripravljeni dati najboljšo ponudbo.

Glavni mož ekipe Richard Plugge je na spletni strani catawiki.com, ki je nizozemska spletna stran za dražbo posebnih predmetov, objavil 24 koles, ki so jih letos uporabljali njegovi kolesarji. "Ta dražba ti omogoča, da prideš do koščka kolesarske zgodovine. Morda ste videli etapo prek Mont Ventouxa na Touru 2021? Potem ste gledali tudi kolo, ki ga zdaj lahko kupite," se glasi sporočilo na spletni strani.

Na voljo so nekatera kolesa Primoža Rogliča, Wouta Van Aerta, Jonasa Vingegaarda, Georga Bennetta, Dylana Groenewegna, Toma Dumoulina, Marianne Vos … "Izkupiček iz te dobdrodelne dražbe bomo namenili za razvoj ekipe. Ne samo v to, da bi bili najboljši kolesarji še boljši, ampak v prvi vrsti predvsem v akademijo in v razvoj mladih," se še glasi sporočilo Jumba Visme. Dražba bo potekala vse do 27. decembra, tako da lahko pričakujemo, da se bodo cene koles še krepko zvišale.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ