Dresi 2020: Trek Segafredo že razkril prave barve

Dresi 2020: Trek Segafredo že razkril prave barve
01.11.2019 AVTOR: DZ

Sezone 2019 je konec, ekipe, ki bodo obdržale iste sponzorje, pa lahko že resno načrtujejo bližnjo prihodnost. Tudi Trek Segafredo. Krepko okpreljen … in z novimi dresi.

Trek Segafredo je pred naslednjo sezono pohitel. Ekipa bo obdržala vse največje sponzorje. Torej Trek in Segafredo. Pa tudi tisti manjši sponzorji očitno ostajajo. Santinijeve drese moške in ženske ekipe za leto 2020 so tako že razkrili. V njih sta pozirala Lizzie Deignan in Giulio Ciccone. Pri ekipi so se odločili, da drese predstavijo na prireditvi Rouleur Classic v Londonu. Dres bo podoben tistemu, ki so ga letos uporabljali na dirki po Franciji. Prevladovale bodo tri barve.

Bela, rdeča in črna na rokavih. Bele barve bo največ, na rdeči podlagi pa bosta napisa glavnih dveh sponzorjev. Vidni so še napisi Santini, Sram, Bontrager. Na bokih je napis Trek. Hlače so črne. Sicer pa se bo moška ekipa letos še okrepila. Prišlo bo kar deset kolesarjev, med njimi Vincenzo Nibali, Kenny Elissonde, pogodbo je podpisal tudi že svetovni prvak v vožnji na čas do 23 let Antonio Tiberi, ki pa bo za ekipo vozil šele v sezoni 2021.

Trek Segafredo 2020: Fumijuki Beppu, Julien Bernard, Gianluca Brambilla, Giulio Ciccone, Will Clarke, Nicola Conci, Koen De Kort, Niklas Eg, Kenny Elissonde, Alexander Kamp, Alex Kirsch, Emils Liepins, Juan Pedro Lopez, Bauke Mollema, Jacopo Mosca, Matteo Moschetti, Ryan Mullen, Vincenzo Nibali, Antonio Nibali, Mads Pedersen, Richie Porte, Charlie Quarterman, Kiel Reijnen, Michel Ries, Quinn Simmons, Toms Skujins, Jasper Stuyven in Edward Theuns.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ