Dresi: Kristijan Koren v zelenem, Mark Cavendish v belem

Dresi: Kristijan Koren v zelenem, Mark Cavendish v belem
26.12.2015 AVTOR: D. Z.
Mednarodna kolesarska zveza je predčasno razkrila drese treh ekip, ki jih sicer še niso predstavile. Med temi tudi Cannondale Kristijana Korena.

Cannondale, Dimension Data in Ag2R
Mednarodni kolesarski zvezi se je v teh dneh pripetila rahla neprijetnost, saj je razkrila nekatere drese World Tour ekip. Nekatere ekipe so drese za sezono 2016 sicer že razkrile, nekatere pa še čakajo na primeren trenutek. Med temi so tudi Ag2r La Mondiale, Dimension Data in Cannondale. A načrte jim je vsaj delno očitno pokvarila sama krovna organizacija.

Razkrili so dres Cannondala. Moštvo, ki ga vodi Jonathan Vaughters, in za katerega bo tudi v sezoni 2016 vozil Kristijan Koren, je ostalo brez sponzorja Garmin. Dresi so povsem zeleni z za ekipo značilnimi vzorci. Napis Cannondale je na sprednji strani, pa tudi na rokavih, kjer je velik logotip tega podjetja. Na sprednji strani sta tudi napisa Slipstream in Holowesko. Nad tem je še POC. Gre za očala in čelade. Omenimo še logotip Castellija, podjetja, ki ekipo zalaga z dresi.

Cavendish v belem
V sredini januarja so dres želeli predstaviti tudi pri moštvu Dimension Data (do novega leta še MTN Qhubeka). Glede na fotografijo, objavljeno na spletni strani UCI pa bo dres te ekipe predvsem bele barve. Črna vodoravna črta poteka po sredini majice, črni pa so tudi rokavi. Največji napis pripada glavnemu sponzorju – Dimension Data. Primarna barva tega sponzorja je sicer zelena, tako da preseneča, da dres ni zelen.

Le ovratnik bo očitno vsaj delno zelen. Na bokih bosta napisa Deloitte. Nad glavnim napisom sta še napisa Sapinda in Deloitte ter Oakley. Na rokavih pa sta logotipa Cervela, torej proizvajalca koles. Sponzor bo tudi Rotor. Ekipa se je letos krepko okrepila, saj je pogodbo podpisal sprinter Mark Cavendish. Pri Ag2r La Mondiale bodo v ospredju tri barve. Bela, rjava in modra. Kolesarje te ekipe pa bomo prepoznali po značilnih vzorcih, ki bodo le nekoliko drugače razporejeni.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ