Druga izvedba etapne dirke 4 otoki, razprodana!

Druga izvedba etapne dirke 4 otoki, razprodana!
16.02.2016 AVTOR: BOSTJAN SVETE
Štiridnevna gorskokolesarska dirka 4 otoki, ki bo potekala od 13. 04. 2016 do 16.04.2016 je dva meseca pred štartom razprodana.

Letošnja izvedba je torej razprodana, še vedno pa se lahko prijavite morebitni prostovoljci, ki bi želeli na malce drugačen način prisostvovati na omenjeni prireditvi.

Spletna stran: www.adriabike.hr/en/events/4- islands-mtb-stage-race

In tako nestrpno pričakuje štiristo srečnežev, ki se bodo podali na štiridnevno preizkušnjo.

Tekmovanje, ki poteka na otokih Krk, Cres, Rab in Lošinj se je v lanskem letu zagotovo vtisnila v spomin vsem udeležencem kot tudi spremljevalcem, zato ni posebno presenečenje, da so organizatorji tako hitro zapolnili vsa prosta mesta, ki za kar dvakrat presegajo lanskoletno število udeležencev.

Dvesto ekip iz petih kontinentov, držav kot so Kanada, Južnoafriška Repubilka, Mehika kot tudi udeleženci držav evropskih članic  Nemčije, Nizozemske, Češke, Slovaške, Hrvaške ter nenazadnje tudi zavidljivo število udeležencev iz Slovenije se bo v različnih kategorijah pomerilo na štirih etapah.

Pestre in zanimive trase, dih jemajoči razgledi, borba za vsak meter, po drugi strani pa uživanje ob vrtenju pedal skozi najlepše kotičke kvarnerskih otokov z vetrom v laseh. Vsak lahko najde nekaj zase.

Direktor dirke, Tomislav Zobec je izredno zadovoljen z novico, da je etapna preizkušnja razprodana, saj zanj to pomeni, da so uspešno izpeljali in promovirali prvo izvedbo. »Poskušamo izkoristiti najboljše, kar nam naša država ponuja in tako delamo vse, da bi to etapno dirko postavili ob bok nekaterim največjim etapnim preizkušnjam po celem svetu. Veseli me raznovrstnost udeležencev od amaterjev do profesionalcev, verjamem, da to daje dirki poseben čar. «

Značke: Cestno, Gorsko
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ