Državno prvenstvo: Na VIP tribuno z vstopnico

Državno prvenstvo: Na VIP tribuno z vstopnico
02.06.2021 AVTOR: DZ, foto: Tit Košir

Kolesarska zveza Slovenije je sporočila, da bosta državni prvenstvi v cestnem kolesarstvu 17., in 20. junija. Najprej kronometer, potem cestna dirka.

Letos bo državno prvenstvo v Kopru in okolici. Tako vožnja na čas kot cestna dirka, ki bo precej lažja od lanske izvedbe, tako da lahko pričakujemo predvsem zelo pestro dogajanje in številne poskusee pobega, saj bodo mnogi lahko upali na končni uspeh.

Predvsem pa bo spet do izraza prišlo tudi število kolesarjev v posameznih ekipah. Organizator je Kolesarska zveza Slovenije, ki pripravlja novost. Pripravili bodo VIP tribuno, s katere si boste lahko ogledali nedeljsko cestno dirko. Za ogled dirke z VIP tribune boste morali odšteti 29,90 €. "Preživite nedeljsko popoldne v dobri družbi ob dobri hrani in pijači," so še zapisali pri Kolesarski zvezi Slovenije in dodali:

"Odlično mesto za ogled dirke, spremljanje dirke na velikem zaslonu, hrana, pijača, paket dobrodošlice KZS, parkirišče." Vstopnice boste lahko kupili v spletni trgovini Kolesarske zveze Slovenije, ob prihodu na prizorišče pa boste morali s seboj imeti potrdilo o nakupu vstopnice. Seveda bodo veljali tudi vsi “protikoronski” ukrepi, vključno z negativnim testom za Covid-19.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ