Egan Bernal pozitiven na Covid-19

Egan Bernal pozitiven na Covid-19
04.06.2021 AVTOR: DZ, foto sirotti

Le nekaj dni potem, ko je dobil dirko po Italiji je Egan Bernal želel odpotovati v Kolumbijo, a je bil pozitiven na testu za Covid-19.

Zmagovalec prve tritedenske dirke v sezoni Egan Bernal se je po velikem slavju v Milanu želel vrniti domov v Kolumbijo, kjer bi ga vsekakor pričakali številni kolesarski navdušenci, saj se lahko mladi Kolumbijec pohvali že z zmagama na dveh tritedenskih dirkah.

Pred dvema letoma je dobil dirko po Franciji, zdaj pa še italijanski Giro. A načrte bo moral prestaviti. Ob obveznem testiranju pred potovanjem je namreč oddal pozitiven vzorec na Covid-19. Po informacijah iz Ineosa naj bi bila pozitivna tudi njegova partnerica Maria Fernanda, tako da oba ostajata v izolaciji v Monaku. Oba naj bi imela blage simptome.

"Egan se po prestani izolaciji še vedno namerava vrniti v Kolumbijo, kjer bo proslavil zmago na dirki po Italiji," so zapisali pri Ineosu. Bernal je že med dirko po Italiji sporočil, da ne namerava nastopiti ne na dirki po Franciji ne na olimpijskih igrah v Tokiu, tako da bo po vsej verjetnosti vse stavil na špansko Vuelto.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ