Ekipa CCC predstavila drese in Giant (FOTO in VIDEO)

Ekipa CCC predstavila drese in Giant (FOTO in VIDEO)
14.12.2018 AVTOR: DZ, vir: CCC Team

Poljski sponzor CCC – v tej ekipi sta vozila Jan Tratnik in Marko Kump – je pred sezono 2019 prevzel nekdanji BMC in posledično World Tour licenco.

Lastnik podjetja CCC se je odločil, da v kolesarstvo investira še več denarja kot do zdaj. V zadnjih letih je ekipa CCC Sprandi Polkowice tekmovala s prokontinentalno licenco. Vidnejši člani so bili tudi najprej Grega Bole, potem pa Jan Tratnik in Marko Kump. V letu 2019 pa v ekipi ne bo Slovencev. Zato pa so investitorji izkoristili umik sponzorja BMC. Tako je CCC prišel do licence World Toura in tudi do nekoliko bolj konkurenčnih kolesarjev, vključno z zvezdnikom Gregom Van Avermaetom.

Zdaj so predstavili dres ekipe, po katerem bomo prepoznali kolesarje. Drese ekipi izdeluje Etxendo. Pričakovano prevladuje oranžna barva, po kateri je poznan glavni sponzor. Proti hlačkam pa se ta prelije v črno. Hlačke so povsem črne. Na hlačkah je najbolj opazen napis CCC. Vidna sta še napisa Etxeondo in Vogele Shoes. Na majici so vsi napisi bele barve. Poleg CCC, precejšen del pripada tudi napisu Reno (CCC-jeve trgovine v Nemčiji). Potem pa še Unicef, Etxeondo in predvsem Giant.

Na bokih pa Vogele Shoes. Giant prihaja iz moštva Sunweb. Kolesarji bodo uporabljali modele TCR in Propel. Lani so pri CCC uporablali oranžna kolesa Guerciotti. Gianti bodo črni z belimi detajli. Ekipa bo prisegala tudi na Giantove komponente. Od obročev, nosilcev za plastenke in sedežev do integriranih sedežnih opor in balanc. Shimanovi (Dura Ace R9150)bodo menjalniki, gume pa Vittoria. Poleg moške ekipe bo tu še ženska ekipa, poznana pod imenom CCC Live team s prvo zvezdnico Marianne Vos, pa tudi z letos drugo na ženskem Giru Ashleigh Moolman.

CCC Team: Greg Van Avermaet, Amaro Antunes, Will Barta, Pawel Bernas, Patrick Bevin, Josef Černy, Victor de la Parte, Alessandro De Marchi, Stefan Denifl, Simon Geschke, Kamil Gradek, Jakub Mareczko, Lukasz Owsian, Serge Pauwels, Joey Rosskopf, Szymon Sajnok, Michael Schar, Laurens Ten Dam, Gijs Van Hoecke, Nathan Van Hooydonck, Guillaume Van Keirsbulck, Jose Francisco Ventoso in Lukasz Wisniiowski.

CCC Liv: Marianne Vos, Ashleigh Moolman, Inge Van der Heijden, Valerie Demey, Yara Kastelijn, Jeanne Korevaar, Evy Kuijpers, Marta Lach, Riejanne Markus, Pauliena Rooijakkers, Agnieszka Skalniak in Sabrina Stultiens.


Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ