Ekipa Israel Cycling Academy postala partner prireditve Istria300

Ekipa Israel Cycling Academy postala partner prireditve Istria300
20.11.2019 AVTOR: Sporočilo za javnost

V prihajajoči sezoni je ekipa Israel Cycling Academy pridobila world tour licenco od ekipe Katjuše-Alpecin.

Izraelska ekipa je bila ustanovljena leta 2015 s sedežem v Tel Avivu z namenom razvoja kolesarjenja v Izraelu. Ekipo sestavljajo kolesarji različnih narodnosti, ki bo v sezoni 2020 še bolj pisana. Tekmovalno uspešna ekipa je zabeležila v letošnji sezoni 29 zmag in uživa ugled prijazne in odprte ekipe. Francoska revija Cyclisme jih je na nedavni naslovnici opisala kot ekipo "Združene barve Izraelske kolesarske akademije".

Pri iskanju partnerjev bo ekipa s svojo prepoznavnostjo pomagala pri promoviranju prireditve Istria300, ki bo potekala 10. oktobra 2020 s startom in ciljem v Poreču.

Ekipa Israel Cycling Academy bo tako opravila svoje prve skupne priprave v Poreču, ko se bodo predvsem novinci v moštvu spoznali z rednimi člani ekipe.


Organizatorja prireditve Istria300 Julius Rupitsch in Vladimir Miholjevic ne skrivata navdušenja nad partnerji:

"Številni razlogi so, zakaj je ekipa Israel Cycling Academy popoln partner za dogodek Istria300," je dejal Rupitsch. "Oktobra bomo v Istri gostili amaterske kolesarske navdušence z vsega sveta. Ekipa Izraelske kolesarske akademije je znana po tem, da je sestavila ekipo, ki je všeč mednarodnemu občinstvu, "je Miholjević pojasnil razloge za sodelovanje. Trenutno organizacija ekipe in organizacija prireditev zahtevata izpolnjevanje najvišjih standardov, tako za same kolesarje kot tudi za sam šport. "S takšnim pristopom si želimo, da bi športniki in kolesarji sami doživeli prireditev v največji možni meri," je dejal Miholjević.

"To je odlična priložnost za sodelovanje z organizatorji Istria300. Udeležili se bomo del trase prireditve in raziskali za nas še neznan teren. Čas in lokacija dogodka se dobro ujemata z našim koledarjem, pa tudi s tehničnim taborom z udeležbo na več tekmovanjih na Hrvaškem, preden se vrnemo v Izrael, "je povedal Kjell Carlström, direktor izraelske kolesarske akademije.




Istra300 - Vozi do svojih meja!

V soboto, 10. oktobra 2020, bo Poreč postal središče mednarodnega kolesarstva. Pod sloganom "vozi do svojih meja". Istra ponuja idealne pogoje za kolesarjenje po najlepših istrskih cestah in spektakularne lokacije, ki bodo udeležencem nudile nepozabno kolesarsko doživetje.

Udeleženci dogodka Istria300 bodo imeli na voljo tri dolžine 300 km, 235 km in 155 km, za katere se bodo lahko odločili tudi med samo vožnjo. Če na primer udeleženec oceni, da je še dovolj pri močeh, se bo lahko odločil za daljšo traso med samo vožnjo. Poti sledijo najlepšim cestam v Istri, s čudovitimi razgledi, ki zagotavljajo kolesarsko izkušnjo življenja.


PRED Prijave so odprte

Na uradni spletni strani www.istria300.com so že odprte PRED prijave do zapolnitve tisoč udeležencev. Do zdaj je prispelo 600 prijav iz 22 različnih držav. Vsi udeleženci iz PRED Prijave bodo lahko svoje prijave potrdili med 6. in 12. decembrom po ceni 60 evrov.

Od 13. 12. 2019 bodo odprte redne prijave do zapolnitve mest. Startnina bo potem znašala 75 evrov.

Več informacij najdete na uradni spletni strani in na družabnem omrežju Facebook in Instagram.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ