Ekipa s tremi Slovenci se predstavi

Ekipa s tremi Slovenci se predstavi
04.01.2017 AVTOR: D. Z.
Matej Mohorič, Marko Kump in Jan Polanc. Trije Slovenci bodo v letošnji sezoni člani moštva UAE Abu Dhabi.

Ekipa se je, sicer v skromni zasedbi, zgolj na novinarski konferenci v Abu Dabiju predstavila danes. Med udeleženimi kolesarji je bil tudi Matej Mohorič, ki je tam povedal:

"Želimo narediti dober vtis in na najboljši možni način Abu Dabi predstaviti v World Touru. Sam bom sezono začel konec januarja v Dubaju. Prepričan sem, da se bo naša ekipa lahko borila za najvišja mesta. " Sicer pa so bili na novinarski konferenci izmed kolesarjev prisotni še Rui Costa, Louis Meintjes, Filippo Ganna in Andrea Guardini.

Na priloženi fotografiji, na svojem facebooku jo je objavil prav Matej Mohorič, pa si lahko ogledate, kakšne drese bodo nosili člani novega moštva, ki je pod vodstvo Giuseppeja Saronnija nastalo iz Lampreja Meride. Kolesarji bodo vozili kolesa Colnago. Kot smo že pisali, bo sezono prvi izmed omenjenih Slovencev začel Marko Kump. Tako kot lani bo namreč nastopal na prvi dirki svetovne serije v Avstraliji. Govorimo o dirki Tour Down Under.

Značke: Cestno
Komentarji
nemelk 04.01.2017 15:47

Drugače jih je bilo 6 ane :)

'' Rui Costa, Louis MeintjesFilippo Ganna, Matej Mohoric, Andrea Guardini and UAE rider Youssef Mirza were at the presentation and showed off the new black and white jersey created by Champion System, which also has the colours of the red, white and green UAE flag. The team will use red and black Colnago bikes.''

biemsi 05.01.2017 10:16
Vesel da so uspeli resiti to agonijo s sponzorjem in bodo nasi fantje lahko nastopali na najvisji ravni.
Dresi zelo enostavni in dokaj klasicni, morda se malo prevec...
Je pa lepo spet videt Colnagota v ProTour ekipi. Kakor koli obrnemo, mislim da jim je tam mesto...
Lopata 05.01.2017 10:45

Nekako imam občutek, da ta ekipa oz. natančneje sponzor ne bo ravno dolgo prisoten v kolesarstvu. Kolesarja za zmage, takšne ali drugačne nimajo, prepoznavnosti z izjemo Coste tudi ne, šejkom pa ne bo v interesu, da bodo kolesarji njihove ekipe zgolj udeleženci dirk. Edina svetla točka vsega tega je tako kombinacija Colnago-Campagnolo in dejstvo, da imamo Slovenca v ekipi.

Tako čez palec jim dam dve, največ tri leta, preden se umaknejo. Upam sicer, da se motim... 

Pinocio 05.01.2017 16:18

Matej Mohorič pa iz slabega na slabše,res škoda poba,ki je bil dvakratni SP.Sem mislil,da bo dosegel kaj več,bolj odmevnega po zadnji osvojitvi SP do 23 let.Če bi bilo slučajno tako kot pravi Lopata,bo spet naslednja tri leta vrgel proč.nagubano čelo

*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ