Ekipa Sky bo uporabljala orodje Unior

Ekipa Sky bo uporabljala orodje Unior
07.06.2016 AVTOR: Blaž Mazi
Team Sky je četrta UCI World Tour ekipa, ki bo uporabljala kolesarsko orodje Unior. Sodelovanje se nadaljuje z ekipami Etixx-Quick Step, Movistar in Trek-Segafredo.

Mehaniki teh ekip se zanašajo na kakovost in natančnost Uniorjevih kolesarskih orodij, prav tako pa delijo svoje izkušnje in znanje pri razvoju novih in izboljšanih izdelkov kolesarskega orodja. Po novem se bo programu Ročno orodje, sekciji kolesarsko orodje, kot uradni partner pridružuje tudi kolesarska ekipa Team Sky.

Nekatera nova Uniorjeva orodja in oprema so že na testiranju in izpopolnjevanju, mehaniki omenjenih ekip pa bodo nekatera orodja uporabili tudi že na Dirki po Franciji in na ostalih velikih dirkah.

Vodja tehničnih operacij pri ekipi Team Sky, Carsten Jeppesen je dejal: »Zelo smo navdušeni, da lahko sodelujemo z podjetjem Unior. Njihovo prizadevanje za stalne izboljšave in inovacije gre vzporedno z našim razmišljanjem, razpon in raznolikost njihovih orodij pa je res neverjeten. Tudi naši mehaniki so navdušeni, s skupnim sodelovanjem pa bomo poskrbeli, da bomo imeli najboljše kolesarsko orodje v panogi. «

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ