"Ena in edina": Pridružila se je moški "klasični" ekipi

"Ena in edina": Pridružila se je moški "klasični" ekipi
15.01.2021 AVTOR: DZ, vir: Annemiek Van Vleuten/Instagram

Annemiek Van Vleuten, ena izmed najboljših kolesark se je pridružila moški ekipi Movistar in opravila zelo zahteven trening.

Annemiek Van Vleuten je v preteklosti že večkrat dokazala, da je predvsem na vzponih in na zahtevnih dirkah praktično nepremagljiva. Pri ekipi Mitchelton Scott so jo tudi spremljali med treningi z moško ekipo. V desetih dneh je prevozila 1800 kilometrov.



Lotila se je celo podviga, da je na treningu prevozila kar 400 kilometrov. Znana je po tem, da resnično ogromno trenira, to pa očitno ne vpliva na njene predstave na precej krajših ženskih dirkah. V sezoni 2021 bo nastopala za Movistar, ki tako krepi tudi ženski del ekipe.



Trenutno se kolesarji in kolesarke mudijo na skupnih pripravah v španski Almeriji. Na enem izmed treningov se je pridružila klasičnemu delu ekipe, ki se pripravlja za enodnevne preizkušnje v prvem delu sezone. Podatke s tega treninga je objavila na Stravi. Po koncu treninga je priznala, da ji še zdaleč ni bilo lahko. V dobrih šestih urah je prekolesarila 219 kilometrov, premagala pa je 2967 metrov nadmorske višine.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ