Etix Quick Step: Eno leto v modrem (VIDEO)

Etix Quick Step: Eno leto v modrem (VIDEO)
29.11.2016 AVTOR: D. Z.
Pri Etixx Quick Stepu so objavili napovednik daljšega filma, ki ga bodo predvajali na predstavitvi ekipe za sezono 2017.

Etixx Quick Step je po številu zmag najuspešnejše moštvo v sezoni 2016. Seveda govorimo o zvezdniški ekipi, ki na tritedenskih dirkah lovi predvsem etapne zmage.

So pa kolesarjimojstri predvsem za vožnjo na čas in enodnevne klasike. Na sezono 2016 pa bodo imeli prav poseben spomin. Film iz zakulisja na številnih dirkah. Film so poimenovali One Year In Blue (Eno leto v modrem). Film bodo premierno predvajali na uradni predstavitvi ekipe za sezono 2017, ki bo v Kortrijku. Tja vabijo tudi gledalce, saj bodo pobirali vstopnino.

Deset evrov stane običajna vstopnica, 120 pa VIP vstopnica. Tisti, ki bodo kupili to vstopnico, bodo po sami prireditvi lahko osebno spoznali zvezdnike, kot so Tom Boonen, Daniel Martin, Julian Alphilippe, Marcel Kittel, Philippe Gilbert … Torej tiste, ki bodo v naslednji sezoni člani moštva Etixx Quick Step. Nam pa so prek youtube ponudili zgolj napovednik omenjena filma.

 

 

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ