Etixx Quick Step: Menjava glavnega imena, podoben dres in podobna imena

Etixx Quick Step: Menjava glavnega imena, podoben dres in podobna imena
08.12.2014 AVTOR: D. Z.
Začenja s obdobje predstavitve novih dresov ekip pred sezono 2015. Po Katjuši je drese predstavila ekipa Etixx Quick Step.

Kolesarji moštva Etixx Quick Step: Julian Alaphilippe, Tom Boonen, Maxime Bouet, Gianluca Brambilla, Mark Cavendish, Davide la Cruz, Michal Golas, Iljo Keisse, Michal Kwiatkowski, Yves Lampaert, Nikolas Maes, Tony Martin, Gianni Meersman, Mark Renshaw, Fabio Sabatini, Pieter Serry, Niki Terpstra, Matteo Trentin, Rigoberto Uran, Petr Vakoc, Guillaume Van Keirsbulck, Stijn Vandenbergh, Martin Velits, Julien Vermote, Carlos Verona, Lukasz Wisniowski, Zdenek Štybar.

Še letos Omega Pharma Quick Step, ki jo vodi legendarni menedžer Patrick Lefevre bo v naslednji sezoni poznana pod imenom Etixx Quick Step. Etixx, ki se ukvarja s športno prehrano, je bil že letos med največjimi sponzorji ekipe. Ime Omega Pharma se tako umika in prostor prepušča izdelkom Etixx. Med samimi sponzorji je nekaj sprememb.

Prvič bodo na dresih napisi sponzorja Klein Constantia, ki prihaja iz Cape Towna v Južni Afriki. Sicer pa bodo dresi zelo podobni letošnjim. Proizvajalec ostaja Vermarc. Prevladujeta črna in modra barva. Največji napis zdaj pripada Etixxu. Tudi na rokavu bomo zasledili nov logo. Namesto logo podjetja Janom sr.o. bo en rokav krasil logo GreenWaya, ki je zgolj projekt prej omenjenega podjetja.

»Nov dres mi je res všeč. Svež, z res pravim razmerjem med črno in modro barvo, ki predstavljata našo ekipo. Na predstavitvi sem ga lahko oblekel in res je lep. Kot vsako leto, dresi Vermarca omogočajo pravo razmerje med udobjem in učinkovitostjo, « je dejal eden izmed kolesarjev moštva Iljo Keisse. »Sponzorji so zelo lepo razporejeni. Ne glede na barvo, sem ponosen na dres, ki ga bom nosil. Dres je iz leta v leto boljši, tako kot se razvija tudi ekipa, « pa je dejal prvi sprinter ekipe Mark Cavendish.

Nekaj fotografij novega dresa si lahko ogledate ob strani. Sicer pa v ekipi ostajajo številni zvezdniki. Svetovni prvak Michal Kwiatkowski, Tony Martin, Mark Cavendish, Tom Boonen, Zdenek Štybar, Niki Terpstra ...

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ