Etixx: Po videu o slavju kaznovali športnega direktorja

Etixx: Po videu o slavju kaznovali športnega direktorja
09.07.2015 AVTOR: D. Z.
Video posnetek, kako v spremljevalnem avtomobilu Etixx Quick Stepa slavijo zmago Tonya Martina, ki je zaokrožil na spletu, je morala ekipa umakniti.
A ne samo to. Številni so kritizirali, da sta športna direktorja avotmobila vozila neprevidno in nevarno, saj nista bila pozorna na vožnjo, ampak na veliko preostalih stvari. Na koncu pa je prišlo do kazni. Davide Bramati danes v spremljevalnem avtomobilu ne bo smel slediti glavnini. Razlog? Bramati ni uporabljal varnostnega pasu in je bil zato kaznovan. Sicer pa se je to zgodilo v 4. etapi, ki jo je dobil Tony Martin. Govorimo o etapi po tlakovanih odsekih, v kateri je Martin z zmago prevzel tudi vodstvo v skupnem seštevku.
Značke: Dirka po Franciji, Cestno
Komentarji
gorann316998 09.07.2015 13:55
ko pa kolesarji prekrsijo omejitve hitrosti je pa vse v redu, o ti fousija kam si prlezla
puhek 09.07.2015 15:53

kr neki ~

Cwetko8091 09.07.2015 16:00

kr neki ja, razumno bi še mogoče bilo, da bi dobil kazen s streni policije ker ni bil privezan, ne pa tole...me zanima če je tisti dohtr tudi privezan, k čez okno od avta ven gleda ali pa komisar(?) z zastavico...

KolesamSkorajVsakDan 09.07.2015 17:10

Glede pasu je bedarija, je pa tudi mene motilo tisto drkanje tablice, kakor tudi več sekundna odsotnosti pogleda naprej na cesto.

 

Pa to govorim čisto nepristransko, ker tekmovalnega kolesarstva ne spremljam in znane kolesarje za katere sem slišal, lahko preštejem na prste ene roke.

*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Ljudje berejo:
Morda vas zanima tudi:
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ