Euskaltel in Blanco se predstavita (video)

Euskaltel in Blanco se predstavita (video)
11.01.2013 AVTOR: D. Z.
O baskovksem moštvu Euskaltel Euskadi smo že veliko napisali, a zdaj se je na youtubeu pojavil še posnetek predstavitve ekipe, kjer bosta vozila tudi Jure Kocjan in Robert Vrečer.
O tem, kako se v novi ekipi počutita ob slovenska kolesarja smo že pisali. Kocjan in Vrečer sta dva izmed peščice tujcev, ki bodo v tej sezoni pisali zgodovino baskovskega moštva. Euskaltel Euskadi je bilo do zdaj zgolj moštvo, v katerem so nastopali domačini, oziroma z Baskijo tesno povezani kolesarji.

Zaradi boja za licenco Pro Team, pa so se menedžerji odločili, da pogodbe ponudijo tudi nekaterim tujim kolesarjem, ki so jim prinesli dovolj točk, da so ostali med moštvi z najprestižnejšo licenco. V spodaj priloženem posnetku si lahko ogledate predstavitev ekipe, ki jo bomo v letošnji sezoni spremljali s še posebnim zanimanjem.

Glavni mož ekipe bo Samuel Sanchez, ki je že povedal, da se bo tokrat namesto na dirko po Franciji osredotočil na italijanski Giro. Pri ekipi pa veliko pričakujejo tudi od izjemnega hribolazca Igorja Antona. Sicer pa bodo oranžen dres tega moštva v sezoni 2013 nosili:

Jon Aberasturi, Igor Anton, Adrian Saez de Arregi, Mikel Astarloza, Jorge Azanza, Pello Bilbao, Garikoitz Bravo, Tarik Chaoufi, Ricardo Garcia, Gorka Izagirre, Ion Izagirre, Jure Kocjan, Mikel Landa, Juan Jose Lobato, Egoi Martinez, Ricardo Mestre, Miguel Minguez, Mikel Nieve, Juanjo Oroz, Ruben Perez, Steffen Radochla, Samuel Sanchez, Andre Schulze, Aleksander Serebrjakov, Romain Sicard, Ioannis Tamouridis, Pablo Urtasun, Gorka Verdugo in Robert Vrečer.

Obenem vam v nadaljevanju ponujamo tudi video-predstavitev moštva Blanco. Govorimo o nekdanjem Rabobanku, ki bo letošnjo sezono nadaljevalo brez glavnega sponzorja, saj se je Rabobankzaradi številnih dopinških afer umaknil.

Posnetek predstavitve moštva Euskaltel Euskadi:


Predstavitev ekipe Blanco
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ