Fabian Cancellara padel, a brez posledic, Thomas Voeckler zlomil ključnico

Fabian Cancellara padel, a brez posledic, Thomas Voeckler zlomil ključnico
15.01.2014 AVTOR: D. Z.
Pri italijanskem športnem časniku Gazzetta dello Sport so zapisali, da je Fabian Cancellara padel na treningu, a dodali, da ni bilo nič hujšega.

Cancellara zgolj z odrgninami
Fabian Cancellara se je pretekli vikend še mudil v domačem Bernu, kjer se tudi pripravlja na začetek sezone.

Švicarju pa se je, še preden je odšel na skupne priprave moštva Trek Factory Racing, pripetila neljuba nezgoda.

Avto ga je namreč zbil, a 32-letni kolesar naj bi jo odnesel brez resnejših poškodb. Zgolj odrgnine po levem delu telesa.

"Nič zaskrbljujočega. Trening smo nekoliko prilagodili, tako da dela spet nekoliko več na bazi," je potrdil glavni menedžer ekipe Trek Factory Racing Luca Guercilena.

Cancellara je vseeno odpotoval na priprave. Z njim je prišel tudi fizioterapevt Gianluca Carretta, ki sicer ni imel namena odpotovati na Majorko.

A prav zaradi preventive po padcu, se je moral pridružiti švicarskemu zvezdniku, lani zmagovalec dveh klasik - dirke po Flandriji in Pariz-Roubaix. Za kolesarje, ki ciljajo na aprilske klasike, je že zdaj prav vsak dan treninga še kako pomemben.

Voeckler še tretjič zlomil ključnico
Precej slabše jo je na enem izmed treningov pred dirko Tour Down Under odnesel Francoz Thomas Voeckler.

Član Europcarja je ravno odstranil vijake iz ključnice, ki si jo je poškodoval lani aprila. A sreča očitno ni na njegovi strani. Na treningu je padel in si še tretjič v karieri zlomil desno ključnico.

Tokrat je padel, potem ko je avtomobil pred njim zaviral zaradi pešca, ki je prečkal cestišče. Voeckler je priznal, da je bil za nesrečo kriv on sam in nihče drug.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ