Fajt ostaja: "Pro Tour nerealna želja, sprejel ponudbo Adrie Mobila"

Fajt ostaja: "Pro Tour nerealna želja, sprejel ponudbo Adrie Mobila"
01.10.2014 AVTOR: D. Z.
Slovenski reprezentant Kristjan Fajt je podaljšal pogodbo z Adrio Mobilom. Vsaj še eno leto bo član novomeškega moštva.

32-letni Kristjan Fajt je letos nastopil tudi na svetovnem prvenstvu v Ponferradi. Gorazd Štangelj ga je uvrstil v člansko izbrano vrsto in dirko je končal na 72. mestu. A Primorec, ki sicer kolesarji za Adrio Mobil je imel na prvenstvu posebno nalogo, ki jo je dobro opravil.

»Dirka je bila precej naporna, saj je skoraj ves čas deževalo. Imel sem zahtevno nalogo a sem jo z veseljem opravljal. Skrbel sem za Mezgeca, ki pa ni zdržal napada Italijanov in na 180 km zaostal. Po dirki me je pohvalil za opravljeno delo, kar si štejem v čast. Po dirki mi je dejal, da bi si želel kolesarja kot sem jaz tudi v svoji ekipi, « je za uradno spletno stran moštva Adria Mobil dejal Fajt, ki pa ostaja v novomeškem klubu s kontinentalno licenco:

»Prestop v Pro tour ekipo je zame nerealna želja, zato sem z veseljem sprejel ponudbo Adrie in podaljšal pogodbo še za eno leto. V klubu se počutim odlično imamo dobre pogoje in dirkamo na kvalitetnih dirkah. Vesel sem, da se bom v miru spočil in pripravil za novo sezono. Zavedam se kako težko je v današnjem času dobiti ekipo in zahvaljujem upravi kluba za zaupanje in obljubljam, da se bom trudil še naprej, da upravičim zaupanje. «

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ