Felt AR Aero

Felt AR Aero
19.06.2022 AVTOR: Vladimir Pakrac, Foto: Tit Košir

Po kar šestih letih čakanja na nov model Feltovega aerodinamičnega kolesa so pri proizvajalcu iz Kalifornije lani lansirali novo kolo za razbijanje sekund.

Felt AR Aero pri rezanje vetra in pospeševanje na ravninskih etapah, ni zgolj hitrejše od predhodnika, pač pa je tudi skladno z vsemi zadnjimi modnimi kriki kolesarske industrije.

Po tem, ko so pri Feltu dolga leta ponujali širok nabor koles za prav vsakega kolesarskega navdušenca, so se pri znamki pred nekaj leti ponovno vprašali, katere kolesarske vrednote jih pravzaprav ženejo k delu. Odkrili so, da jih privlači hitrost. Ne tista v gozdovih, na koreninah in v zraku, pač pa na cesti in drugih gladkih podlagah. Na kratko – tista, v želji katere bodo kolesarji posegli po zakrivljenih krmilih. Tako v ponudbi seveda ostajajo makadamkarska kolesa in kolesa za ciklokros, žal pa Feltovega logotipa že nekaj časa ne moremo več zaslediti na novih gorskih kolesih. Pri znamki so začeli s sponzoriranjem ženske in moške cestne ekipe Rally Cycling, katere član

Vas zanima več?
Celoten članek si lahko preberete v zadnji izdaji revije Bicikel.com!
Še niste naročeni?
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ