Fernando Alonso: Glavni sponzor iz Dubaja

Fernando Alonso: Glavni sponzor iz Dubaja
24.12.2013 AVTOR: D. Z.
Dubaj. Iz tam bo prišel sponzor kolesarske ekipe, ki jo bo ustanovil Fernando Alonso. To je zdaj potrdil prav voznik formule 1.

O vstopu voznika formule 1 Fernanda Alonsa v kolesarstvo se v zadnjem času veliko govori, pa čeprav bo Španec z ekipo v kolesarsko karavano vstopil šele v sezoni 2015.

Kljub temu pa je Alonso tako ime in predvsem velika novost na kolesarskem trgu, da je vzbudil veliko pozornosti. In očitno dobro ve, kako postopoma razkrivati informacije o prihajajoči ekipi.

V zadnjih dneh se je sestal tudi z novim predsednikom Mednarodne kolesarske zveze Brianom Cooksonom in po sestanku povedal, da ni pomembno, če ekipa v prvi sezoni ne bo dobila World Tour licence.

Zdaj pa je Alonso razkril novo podrobnost: »Ekipa bo z dirkami pričela leta 2015. Sponzor prihaja iz Dubaja in je že obljubil zvestobo vsaj do konca sezone 2019, « naj bi za dnevnik ABC dejal Alonso.

»Sam sem se v zadnjem času srečal s številnimi menedžerji in kolesarji. Bil sem na številnih združenjih. Tudi s Cooksonom ter z vodstvom agencije ASO, tudi Amauryjem in Prudhommom, « je še dodal Alonso.

Značke: Dirka po Franciji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ