Fly Emirates: Polanc, Kump in Mohorič z novim sponzorjem

Fly Emirates: Polanc, Kump in Mohorič z novim sponzorjem
21.02.2017 AVTOR: D. Z.
Ekipa UAE Abu Dhabi ima novega sponzorja. To je Fly Emirates.

Kolesarstvo očitno postaja vse bolj zanimivo tudi za sponzorje, ki so morda precej bolj prisotni v bogatejšemu nogometu …

Giuseppe Saronni je šele decembra v zadnjem trenutku našel sponzorja, da je lahko nadaljeval zgodbo z World Tour ekipo. Lampre Merida je postala UAE Abu Dhabi. Zdaj pa je vodstvo uspelo dobiti novega sponzorja. To bo Fly Emirates. Barve dresov bodo podobne. Le dodane bo nekoliko več rdeče barve.

Seveda kot podlaga za napis drugega največjega sponzorja. Novega vlagatelja so predstavili na novinarski konferenci na dirkališču formule 1 Yas Marina, kjer se bo v nedeljo končala dirka Abu Dhabi Tour. “Ciljamo na to, da bi v treh letih prišli med tri najboljše ekipe, ” je dejal predsednik ekipe Matar Suhail Al Yabhouni Al Dhaheri.

“Za nas je to priložnost. Emirates so bili vedno prisotni v športu. V zadnjih dveh letih pa je kolesarstvo doživelo neverjetno rast. Tu ima skorajda vsaka hiša tudi kolo. Vedno izberemo najboljše in menimo, da je najbolje, če se bo ekipo povezovalo z name. To je velika priložnost za predstavitev Združenih Arabskih Emiratov, ” pa je dejal predstavnik novega sponzorja Majid Al Mualla. Ekipa se bo zdaj imenovala UAE Team Emirates.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ