Froome že doživel negostoljubnost gledalcev

Froome že doživel negostoljubnost gledalcev
05.07.2018 AVTOR: DZ, foto: sirotti

Zdaj je pa res že zelo blizu. Govorimo o 105 dirki po Franciji. Za kolesarji je predstavitev, na kateri so gledalci izžvižgali Chrisa Frooma.

Place Napoleon v kraju La Roche sur Yon je gostil predstavitev ekip, na kateri so bile vse ekipe, vseh 176 kolesarjev. Med njimi sta seveda tudi dva Slovenca Primož Roglič in Kristijan Koren. Največ pozornosti so poželi domači upi z Romainom Bardetom na čelu, pa tudi nekateri zvezdniki, kot je svetovni prvak Peter Sagan. Ni pa tiste prave, prijetne dobrodošlice doživel Chris Froome.

Štirikratni zmagovalec dirke je v zadnjih dneh v središču pozornost predvsem zato, ker so ga v primeru prevelike količine Salbutamola na dirki po Španiji oprostili. Francoski gledalci tega seveda ne pozabijo tako zlahka in pripravili so mu za vse prisotne zares neprijeten sprejem. Žvižgi in že poznani buuuu. Tako bi lahko na hitro opisali vse skupaj. Viden je bil celo napis “Goljuf, pojdi domov”. Gledalci so z žvižganjem in neodobravanjem nadaljevali tudi ob uradni predstavitvi in v trenutku, ko je Froome dobil besedo. Britanec je tako bil zelo kratek: “Očitno bomo letos dali vse od sebe.”

Značke: Dirka po Franciji
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ