Gašper Katrašnik dobil nočni kriterij

Gašper Katrašnik dobil nočni kriterij
26.07.2020 AVTOR: DZ, vir: Ljubljana Gusto Santic

V Kranju se je začel kolesarski praznik. Najprej z dirkami mlajših kategorij, za konec pa so se pomerili tudi člani. Največ točk je zbral Gašper Katrašnik.

V Kranju je ta vikend rezerviran za pravi kolesarski praznik. Za kolesarji in kolesarkami je že sobotno dirkanje. Popoldansko. Na vrsto so prišle vse kategorije. Med članicami je bila najboljša Špela Kern. Pri članih in mlajših članih pa smo videli nadvse napeto dirkanje. Start je bil šele ob 21 uri.

Kolesarji so morali premagati 50 krogov. Dolgo so v ospredju bežali Gašper Katrašnik (Adria Mobil), Marko Pavlič (Meblojogi Pro Concrete) in Matic Grošelj (Ljubljana Gusto Santic). Kasneje jih je skupina ujela. Katrašnik je vseeno nabiral točke in jih na koncu zbral kar 25.

Dovolj za zmago. Kolesarju Adrie Mobila sta se z 21 točkami najbolj približala Italijan Vincenzo Albanese (Bardiani CSF Faizane) in Žiga Jerman (FDJ). Pavlič je bil z 11 zbranimi točkami četrti. Osem točk sta zbrala Grošelj in David Per. Sledili so Marc Pritzen, Timon Loderer, Boštjan Murn, Riccardo Tosin …

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ