Gazvoda o vrnitvi: Lačen dirkanja

Gazvoda o vrnitvi: Lačen dirkanja
24.02.2017 AVTOR: D. Z.
Gregor Gazvoda. Izkušeni kolesar v Adriji Mobilu. Na predstavitvi ekipe smo se pogovarjali tudi z njim.

Od predstavitve ekipe Adrie Mobil je sicer že dober teden, a sezona na slovenskih cestah se začenja v nedeljo v Izoli.

Tam bo Adria Mobil – letos krepko spremenjena – branila lansko zmago. Jure Golčer je bil lani najboljši v Izoli. Ob njem bo tokrat tokrat tudi Gregor Gazvoda. Slednji se je po enoletnem premoru vrnil v karavano.

“Vseskozi sem bil aktiven. Nikoli nisem bil več kot nekaj tednov brez kolesa. Kolesarstvo je tak šport, da si do neke mere kolesar, ko si podvržen očem javnosti. Ampak, ko si enkrat kolesar, si to za vedno. Ne poznam kolesarja, ki tudi po končani karieri ne bi nekaj časa preživel na kolesu. ” Zdaj pa se je Gazvoda vrnil. Po večletnem tekmovanju za tuje klube. Bil je celo na Japonskem, vozil je tudi v World Touru za Ag2R-La Mondiale.

“V fazi, v kateri sem v moji karieri, se nisem bil več pripravljen potikati po nekih eksotičnih deželah. Bil pa sem lačen dirkanja. V bistvu sem v prejšnjem letu zelo pogrešal kolesarstvo. ” In zdaj je postal član Adrie Mobila: “Glede na to, da je Adria izgubila nekaj izkušenih kolesarjev, ostali pa so samo še mladi kolesarji, smo hitro našli skupne interese in se povezali. Zaenkrat kaže odlično, kajti ujeli smo se že takoj na prvih pripravah. Mislim, da smo delali zelo dobro. Z veseljem pričakujemo nove dirke.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ