Gazzetta: Rodriguez bo Rusijo zamenjal za Nizozemsko ... Argos govorice zanika!

Gazzetta: Rodriguez bo Rusijo zamenjal za Nizozemsko ... Argos govorice zanika!
02.01.2013 AVTOR: D. Z.
Novinarji italijanskega športnega časopisa Gazzetta dello Sport so objavili članek, kjer trdijo, da bo Joaquin Rodriguez zapustil Katjušo in odšel v Argos Shimano.

Joaquin Rodriguez je že poudaril, da bo, če Katjuša ne bo dobila najprestižnejše licence, rusko ekipo zapustil. In tako so se zažela ugibanja, kam bo na lestvici Svetovnega koledarja najboljši kolesar leta 2012 odšel. Rodriguez je razkril, da si želi nastopiti na dirki po Franciji, potem pa še na zanj domači Vuelti.

Pri Gazzetti so zapisali, da je Rodriguez že dogovorjen z vodstvom nizozemske ekipe, kejr vozi tudi Luka Mezgec. Torej naj bi Rodriguez odšel v Argos Shimano. A to poročanje so iz Argos Shimana že zanikali: "Lahko vam povemo, da se z Rodriguezom ne pogovarjamo in govorice niso resnične."

Menedžer španskega kolesarja Angel Edo pa je dodal: "Nič še ni odločenega. Na mizi imamo različne ponudbe. Joaquin je kolesar številka ena na svetu in zato je zanj veliko zanimanje. A iz spoštovanja do Katjuše bomo počakali na odločitev Razsodišča, ki naj bi bila znana okrog 10. in 11. januarja."

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ