Giant in Bontrager z novima čeladama?

Giant in Bontrager z novima čeladama?
25.01.2015 AVTOR: D. Z.
Na spletni strani bicycling.com so zapisali, da so v Avstraliji opazili dve novi čeladi ... Giant in Bontrager sta zaslužna za to.

Nemec Marcel Kittel na dirki Tour Down Under ni blestel, zato pa je dobil uvodno dirko v sezono People ’s Choice Classic. In tam so mediji opazili njegovo novo pridobitev. Nosil naj bi povsem nov model Giantove čelade. Torej model, ki še ni prišel na trg in čelada tako sploh še nima imena. A to naj ne bi bila edina nova čelada. Tudi kolesarji Treka naj bi nosili nov model čelade Bontrager, ki je ravno tako še ni na trgu.

Pri obeh je v prvi vrsti izpostavljena aerodinamika. Imajo precej manj zračnikov, pri Giantovi čeladi pa opazimo, da je stoji zelo tesno ob kolesarjevi glavi. Giantov predstavnik za marketing Andrew Juskaitis je priznal: »Podjetje z ekipo dizajnerjev in inženirjev dela na tem, da razvije novo, aerodinamično čelad in tudi čelado za kronometer. Čelada, ki jo je nosil Marcel Kittel je rezultat tega razvoja. « Na trg naj bi jo lansirali že kaj kmalu.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ