Glavni mož Jumba Visme razkril, da je zbolel za Covid-19

Glavni mož Jumba Visme razkril, da je zbolel za Covid-19
23.04.2020 AVTOR: DZ, foto: sirotti

Richard Plugge, glavni mož ekipe Jumbo Visma, za katero vozi Primož Roglič je zdaj razkril, da je tudi sam zaradi novega koronavirusa več dni prestal v bolnišnici.

Richard Plugge je tisti, ki stoji za izjemno uspešnim projektom. Govorimo o ekipi Jumbo Visma. Za to ekipo nastopa tudi Primož Roglič in v zadnjih letih je celotna ekipa naredila zares velik napredek.

Plugge je zdaj razkril, da je bil marca tudi sam med okuženimi z novim koronavirusom. V bolnišnici je bil kar dva tedna. "Pred več kot šestimi tedni so me hospitalizirali zaradi korone. Imel sem vročino in tudi občutek tesnobe. Po zaslugi zdravstvenega osebja se mi je uspelo rešiti," je na družabnih omrežjih zapisal Richard Plugge:

"Še vedno okrevam, pa čeprav sem dom zapustil že pred petimi tedni. Kar sem videl in občutil v bolnišnici me je pretreslo. Pritisk, nevednost, težke okoliščine. Veliko spoštovanje do zdravniških delavcev." Plugge je še vse pozval, naj pazimo nase: "Lahko vam povem. Bil sem tam. Je zelo huda bolezen. Razmislite. Ostanite doma, če le lahko. Poskrbite zase."

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ