Grega Bole: Na klanec je šlo do daske

Grega Bole: Na klanec je šlo do daske
21.06.2014 AVTOR: D. Z.
Tretji v drugi etapi dirke po Sloveniji Grega Bole meni, da bi lahko dosegel tudi kaj več: "Mislim, da sta bila premagljiva."

Grega Bole je bil s tretjim mestom v drugi etapi najbolje uvrščeni Slovenec. V prvi skupini so se pripeljali samo trije naši predstavniki. Poleg Boleta še Kristjan Koren in Jure Golčer. A Bole se je po pričakovanjih v sprintu lahko boril za zmago. Le, da se mu je tokrat ta izmuznila. Premoč je moral priznati Colbrelliju in Matthewsu.

»Mislim, da sta bila premagljiva. V bistvu sem sam naredil napako. Ko je startal kolesar Colombie sem okleval in ostal ujet med dvema kolesarjema. Ko sta me zaprla, sem moral zavirati, tako da svojega sprinta nisem mogel izpeljati do konca. Vseeno sem vesel. Klanec sem dobro preživel, pa čeprav sem v zadnjem času ogromno dirkal in noge niso več sveže. Tako moram biti tudi s tem zadovoljen, « je dejal Bole in priznal, da je sam naredil naredil napako.

»Na klanec je šlo do daske. V spustu so nekateri še ujeli, tako da je v sprint prišla manjša skupina, takšna, kot sem jo tudi pričakoval. Tudi tretje mesto je lepo. Glede na to, kakšne rezultate dosegam, ne morem vseh sprintov izpeljati stoodstotno. Tudi jaz naredim kdaj napako in danes sem jo, « je še zaključil Bole, letos član moštva Vini Fantini.

Značke: Dirka po Sloveniji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ