Ineos v novih dresih (VIDEO)

Ineos v novih dresih (VIDEO)
03.12.2021 AVTOR: DZ, vir: Ineos Grenadiers

Pri Ineosu so pokazali drese za prihajajočo sezono. Pri barvah ni sprememb, je pa drugačen vzorec in tudi nov proizvajalec.

Pri ekipi Ineos Grenadiers so se odločili za spremembno pred sezono 2022. Med drugim so zamenjali tudi proizvajalca dresov. Zdaj je to Bioracer. Glavni sponzor Ineos ostaja, zato tudi barve ostajajo.

Temno modra in rdeča. Le vzorec, kot ga lahko vidite na fotografiji, na kateri pozira olimpijski prvak Richard Carapaz je nekoliko drugačen. Zdaj so ramena bolj rdeče barve. Z dresa so odstranili tudi znameniti A, ki je bil nekakšen zaščitni znak prejšnjega dresa. Predstavitev dresa, ki so ga ustvarili pri belgijskem podjetju si lahko ogledate v nadaljevanju.

Pri Bioracerju že vrsto veliko pozornosti posvečajo aerodinamiki in tudi Tony Martin je največje uspehe v dresu reprezentance dosegal prav v dresih znamke Bioracer. Sicer pa je znana tudi postava Ineosa za prihodnjo sezono. Ineos ostaja zvezdniški. Glavna imena so vsekakor Geraint Thomas, Richard Carapaz, Egan Bernal, Filippo Ganna, Richie Porte, Adam Yates, Tom Pidcock, Ethan Hayter … vrača se sprinter Elia Viviani.

Ineos Grenadiers 2022: Andrey Amador, Egan Bernal, Richard Carapaz, Jonathan Castroviejo, Laurens De Plus, Eddie Dunbar, Omar Fraile, Filippo Ganna, Tao Geoghegan Hart, Ethan Hayter, Kim Heiduk, Michal Kwiatkowski, Daniel Felipe Martinez, Jhonatan Narvaez, Thomas Pidcock, Luke Plapp, Richie Porte, Salvatore Puccio, Brandon Smith Rivera, Carlos Rodrigues, Luke Rowe, Magnus Sheffield, Pavel Sivakov, Ben Swift, Geraint Thomas, Ben Tulett, Ben Turner, Dylan Van Baarle, Elia Viviani, Cameron Wurf in Adam Yates.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ