Invincible Bike - "nepremagljivo" kolo, ki ponuja 100-odstotno garancijo proti kraji

Invincible Bike - "nepremagljivo" kolo, ki ponuja 100-odstotno garancijo proti kraji
15.12.2015 AVTOR: Nejc Grilc
Na Kickstarterju teče nova kampanja, ki predstavlja mestno kolo s 100-odstotno garancijo proti kraji.
Kolo so izdelali pri podjetju Fortified Bicycles, vse na njem pa je prilagojeno za najdaljši možni rok trajanja kolesa. Sestavljeno je iz nerjavečih delov, s posebnimi trdoživimi plašči in posebnimi vijaki, ki preprečujejo krajo posameznih delov kolesa.

Opremljeno je tudi s posebno ključavnico Fortified D-Lock, ki naj bi odgnala tudi najbolj vztrajne tatove. V to so pri podjetju tako zelo prepričani, da kupcem ponujajo zastonj dostavo novega kolesa v 24 urah, če bi slučajno res prišlo do kraje.


uploaded


Na voljo sta dve različici koles - "single speed" za vožnjo v ravninskih mestih in kolo z osmimi prestavami za uporabnike, ki si želijo nekoliko bolj raznovrstnega kolesa. Osnovna različica kolesa brez prestav in s ključavnico stane 400 dolarjev, s prestavami pa 850 dolarjev. Če si želite zagotoviti prej omenjeno zavarovanje proti kraji, vsa bo to stalo še dodatnih 50 dolarjev.

Opcijsko si lahko na kolo namestite tudi blatnike, prednjo in zadnjo luč in košarico, vse za manjše doplačilo. Akcija na Kickstarterju še poteka, trenutno je 119 ljudi že doniralo 68,500 dolarjev od zastavljenih 100 000 dolarjev, kolikor morajo zbrati, da bi se proizvodnja koles lahko začela. Glede na to, da je do konca še 49 dni, je verjetnost, da bo projekt uspešen, zelo velika. 

Vsi naročniki koles bodo svoje različice prejeli do konca maja 2016, nato pa naj bi se začela tudi redna prodaja koles Fortified. Celotno predstavitev projekta si lahko ogledate tukaj.

Značke: Cestno
Komentarji
Ta novica še nima komentarjev
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ