Israel Premier Tech se je okrepil z olimpijsko prvakinjo

Israel Premier Tech se je okrepil z olimpijsko prvakinjo
31.01.2023 AVTOR: N. Gr., foto: Israel Premier Tech

Aktualna olimpijska prvakinja Anna Kiesenhofer je našla novo ekipo za naslednjo sezono. Podpisala je pogodbo z Israel Premier Techom, ki je tako razširil svoj kader na 13 kolesark.

Anna Kiesenhofer od presenetljivega olimpijskega slavja dirka le sporadično, akademsko kariero kombinira s tekmovanji, lani pa je na Vuelti pokazala, da je lahko konkurenčna najboljšim kolesarkam tudi na etapnih dirkah.

Odločila se je, da bo akademska kariera še nekoliko počakala in v letošnji sezoni bi morala biti polnopravna članica ekipe B&B Hotels. Nato je francoski projekt padel v vodo in zdelo se je, da Anne Kiesenhofer znova ne bomo gledali v karavani.

Zdaj pa je našla mesto v ekipi Israel Premier Techa, ki bo imel tako 13 kolesark v novi sezoni, s čimer pa je še vedno daleč najmanjša ekipa v svetovni seriji.

»Zelo se veselim novega poglavja z ekipo Israel Premier Tech Roland. Okolje in oprema sta popolni zame, da bom lahko iz sebe iztisnila največ na nekaterih najpomembnejših dirkah v koledarju svetovne serije. Še posebej si želim izstopati na dirki po Franciji in na drugih težkih etapnih dirkah. Navdušena sem nad to priložnostjo, zagotovo ne bo lahko, a mislim, da imamo dobro ekipo in bomo letos marsikoga presenetili,« je ob podpisu pogodbe s kanadsko-izraelsko ekipo povedala 31-letna Avstrijka. 

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ