Italijani se sladkajo s posebnimi Nutellami

Italijani se sladkajo s posebnimi Nutellami
25.09.2014 AVTOR: D. Z.
Ferrero je že več let prisoten v kolesarstvu, tudi kot sponzor italijanske kolesarske reprezentance in kolesarje je v Španiji presenetil z zanimivimi darili.

Ferrero je proizvajalec nadvse popularnega produkta. Govorimo o Nutelli. In tokrat so Italijani znali poskrbeti tako za promocijo kot za razvajanje članov italijanske reprezentance, ki v Ponferradi čakajo na cestne preizkušnje.

Vsakemu kolesarju so podelili pet kilogramov težko Nutello, na vsaki Nutelli pa je v barvah tega produkta zapisano ime kolesarja, kateremu je Nutella namenjena. In tako smo na twitterju našli fotografijo Daria Catalda, sicer člana Skya, ki se je fotografiral s tako popularnim proizvodom. Povsem njegovim.

Sicer pa je Ferrero že vrsto let sponzor italijanske reprezentance in je tudi velik vlagatelj na dirki po Italiji, saj je napis produkta Esta the na najprestižnejši rožnati majici. Leta 2011 se je druga etapa Gira celo začela pred Ferrerovo tovarno v Alpi. Posvečena pa je bila Pietru Ferreru, ki je dober mesec prej umrl, pri komaj 47 letih.

Z odlično oglaševalsko potezo so očitno poskrbeli tudi za dobro voljo med reprezentanti. Bo to dovolj, da bodo Italijani na cestni članski dirki osvojili eno izmed medalj? Člansko izbrano vrsto bo prvič vodil nekdanji kolesar, še lani strokovni reporter na italijanski televiziji RAI in zdaj selektor Davide Cassani.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ