Italijanski mediji: Mark Cavendish v Bahrain Merido

Italijanski mediji: Mark Cavendish v Bahrain Merido
08.10.2019 AVTOR: DZ, foto: sirotti

Dolgo se že pojavljajo govorice, uradne potrditve še vedno ni. A zdaj tudi tuttobiciweb.it piše o tem, da naj bi Mark Cavendish prestopil v Bahrain Merido.

Bahrain Merida v prihajajoči sezoni ne bo imela zares izstopajočega zvezdnika, na katerega bi lahko stavili na tritedenskih dirkah. Po odhodu Vincenza Nibalija, bo prišel Mikel Landa. Iz Ineosa Wout Poels. A oba bosta morala še dokazati, da se v vlogi kapetanov zares znajdeta. Očitno pa se bodo pri ekipi okrepili z Markom Cavendishem.

Sprinter, ki se je v zadnjih letih ukvarjal predvsem z zdravstvenimi težavami naj bi se z vodstvom že dogovoril. Tako pišejo italijanski mediji. Uradne potrditve iz Bahraina Meride pa (še) ni. Pri ekipi so iz Ineosa pripeljali Roda Ellingwortha, ki je že sodeloval tudi s Cavendishem. Če je kaj resnice na tem, da bo Cavendish zares prišel, bomo očitno spoznali v prihodnji dneh.

Je pa Ellingworth v intervjuju za Telegraph pred dnevi dejal: "Sanje so, da bi dobili Tour de France. Ne vem, če smo že pripravljeni za to. Poels se bo osredotočil na krajše etapne dirke, medtem ko je Landa eden izmed najboljših hribolazcev na svetu. Komaj čakam, da pričnem spet sodelovati z njim. Zdaj razume, kaj je potrebno imeti, če želiš postati lider."

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ