Iz kakšnega testa je: Podsedežna torbica Tacx

Iz kakšnega testa je: Podsedežna torbica Tacx
05.08.2017 AVTOR: Vladimir Pakrac
So estetsko manj privlačni in nadležni polni žepi na dresu ali kolo navešeno z vsemi možnimi orodji? Vodoodporna podsedežna torbica Tacx poskrbi, da so najnuješe stvari estetsko in varno spravljene tam, kjer ne motijo prav nikogar.

Podsedežnih torbic se kljub njihovi praktičnosti povečini ne drži sloves najbolj zaželenih komponent na kolesu. A ravno praktičnost je tisto, kar je v zadnjem času zopet moderno, ko se proizvajalci koles in komponent poizkušajo domisliti vseh mogočih prostorov na kolesu, kamor bi lahko vtaknili še kak kos orodja ali pa rezervno zračnico. Izmed omenjenih velja izpostaviti vsaj Specialized s svojim, v okvir integriranim sistemom SWAT, IndustryNine z osjo za vilice MatchStix, ki v sebi skriva pravo mini delavnico in navsezadnje tudi italijanski All in Multitool, ki ga lahko spravite kar v gonilno os. Kar je skupno omenjenim rešitvam, je to, da so estetsko precej privlačne oz. takorekoč nevidne a hkrati tudi reltaivno drage.

Za vse, ki na kolesu potrebujete prostor za osnovno orodje, zračnico in zračno bombico, so pri Tacx-u pripravili lahko in trdno podsedežno torbico minimalističnega dizajna, ki bo nevpadljivo opravljala svojo nalogo pod vašim sedežem. V torbico lahko zavoljo njene vodoodpornosti spravite tudi kakšno stvar elektronske narave, denimo pametni telefon ali akcijsko kamero. Nosilec torbice se zanaša na patentiran “klik ” sistem, s pomočjo katerega lahko torbico hitro odpnete izpod sedeža. Sistem se lahko pohvali tudi s kompatibilnostjo s Tacxovim blatnikom, a o tem prihodnjič.

Sam nosilec brez torbice je pod sedežem precej neviden, tako da vaši kolesarski kolegi na turi ne bodo niti opazili, da sicer uporabljate podsedežno torbico. Šalo na stran, kajti praktičnost slednje bi morala prepričati vsakega kolesarja, ki na krajšo turo ne želi jemati nahrbtnika, a si hkrati ne želi neprijetnih presenečenj v obliki strgane verige ali predrtega plašča.

Več na tacx.com

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ