Izkoristite zadnji dan ugodnih predprijav na Istrski kolesarski maraton

Izkoristite zadnji dan ugodnih predprijav na Istrski kolesarski maraton
19.09.2016 AVTOR: BOSTJAN SVETE
Največji kolesarski dogodek bo letos prvič potekal kar tri dni in sicer od 23. do 25. septembra v Kopru. Kolesarji lahko izbirajo med tremi različno zahtevnimi trasami, zato je primeren vse okuse in stopnje pripravljenosti.

Ne spreglejte možnost spletnih prijav do 20. septembra, ko se na maraton lahko prijavite po ugodnejši ceni.

Prijave na so možne na spletni strani dogodka www.istrski-kolesarskimaraton .si, kjer najdete tudi vse ostale podrobnosti o dogodku.

Dogodek bo spremljal tudi Kronometer za veliko nagrado Istre, Kolesarski festival, brezplačni mini maraton za najmlajše in tekmovanje za Kralja in kraljico Boršta.

Asfaltne trase maratona potekajo po čudovitem zaledju slovenske Istre. Salinera (17 km) je primerna predvsem za družine, trasi Zavarovalnica Maribor (51 km) in Hervis (75 km) pa za različno pripravljene rekreativce. Najdaljša ima krepko čez 1000 višinskih metrov, zato bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne, na njej pa bo tudi tekmovanje za Kralja in kraljico Boršta.

Start udeležencev vseh treh tras je ob 10. uri pri Taverni na Pristaniški ulici, kjer je tudi osrednje prizorišče dogodka.

Zmagovalci kronometra in tekmovanja na Boršt prejmejo priznanja in nagrade, posebne nagrade pa bodo podeljene tudi najštevilčnejši skupini in najstarejšemu udeležencu, številnim drugim udeležencem pa bo nagrade dodelil žreb. Glavna nagrada, ki bo podeljena z žrebom štartnih številk, je kakovostno kolo, ki ga zagotavlja Hervis!

Ne spreglejte možno
st spletnih prijav do 20. septembra, ko se na maraton lahko prijavite po ugodnejši ceni. Prijave na so možne na spletni strani dogodka www.istrski-kolesarskimaraton.si, kjer najdete tudi vse ostale podrobnosti o dogodku.

Več kot dovolj razlogov, da se pridružite!

 
Video predstavitev maratona 2015

 


Dogodek podpirajo 
Mestna občina Koper, Občina Piran, Občina Izola, Občina Ankaran, Zavarovalnica Maribor, 
Hoteli Bernardin, Hervis, Luka Koper, Športna zveza Koper, Media24, Radio in TV Koper ter številni drugi partnerji.
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ