Iztekajo se cenejše predprijave na 4. Eko Maratona Maribor

Iztekajo se cenejše predprijave na 4. Eko Maratona Maribor
05.08.2013 AVTOR: BOSTJAN SVETE
Do 4. Eko Maratona Maribor nas loči še malo več kot mesec dni.
Za vse, ki kolebate ali se prijaviti ali ne, je sedaj zagotovo pravi trenutek za prijavo. 6. avgusta se namreč izteka drugi rok za cenejše prijave.

Do torka nižja startnina za tekače znaša 30 eurov, za kolesarje na krajši progi 18 eurov in na daljši progi 25 eurov. Za najzmogljivejše, ki se boste pomerili v duatlonu pa nižja startnina znaša 40 eur.

Podrobnosti o prijavninah si poglejte na uradni spletni strani dogodka.

Kot že veste sta vsem kolesarjem na voljo dve trasi. Rekreativni kolesarji se boste podali na 70 kilometrsko progo, medtem, ko se boste bolje pripravljeni spopadli z daljšo 114 kilometrov dolgo progo. Dogodku daje poseben čar dejstvo, da se bodo vse aktivnosti odvijale v samem centru mesta. Ob podatku, da bo večji del mesta povsem zaprt za promet, gre pričakovati, da se bo Maribor vsaj za en dan spremenil v veliko cono brez avtomobilov, ki bo polna aktivnih prebivalcev.

Poleg skrbi zase boste vsi prisotni z udeležbo na maratonu podprli tudi namen in vrednote, ki jih 4. Eko maraton Maribor pooseblja. Živeti zdravo, se gibati in skrbeti za zdravo ter čisto okolje.
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ