Jan Bevc zmagovalec izziva The Next Top Mechanic in odhaja v Jumbo Vismo

Jan Bevc zmagovalec izziva The Next Top Mechanic in odhaja v Jumbo Vismo
25.06.2022 AVTOR: N. Gr., foto: Jumbo Visma

Izziv Jumbo Visme, s katerim so iskali novega mehanika za svojo ekipo in ga tudi zapakirali v tri epizode na YouToubu, je Jan Bevc, trenutno še mehanik novomeške Adrie Mobil.

Pri Jumbo Vismi so na pobudo sponzorja Visma pripravili izziv, na katerem so iskali novega mehanika za svojo ekipo. Med več kot 100 kandidati so v finale povabili štiri, ob Špancu in Dancu še Urbana Ferenčaka in Jana Bevca.

Slednji se je na praktičnih preizkusih na poligonu in na intervjujih najbolj izkazal in postal je zmagovalec izziva The Next Top Mechanic. 21-letni Bevc je sicer v letošnji sezoni še mehanik novomeške Adrie Mobil, kjer se je te obrti učil od Dejana Riflja, ki je kasneje odšel k Bahrain Victoriousu.

V mladinskih kategorijah zmagovalec, zdaj bo mehanik Primoža Rogliča

V mladinskih kategorijah je bil Bevc sicer izvrsten tekmovalec in serijski zmagovalec, veljal je za enega večjih slovenskih talentov, a mu je ob prehodu k članom zmanjkalo zagona in odločil se je, da se bo raje preizkusil v vlogi mehanika.

Za nagrado za zmago na izzivu je dobil enoletno pogodbo z Jumbo Vismo, kamor odhaja na delo prihodnje leto, že letos pa se bo uvajal na eni izmed dirk do konca sezone.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ