Jan Brajkovič z Adrio na Hrvaško

Jan Brajkovič z Adrio na Hrvaško
30.09.2019 AVTOR: DZ, vir: Adria Mobil

Iz Adrie Mobil so sporočili, da so se za prihajajočo dirko Cro Race okrepili z Janijem Brajkovičem, ki je v zadnjem času aktivno iskal ekipo.

Jutri se bo začela dirka Cro Race na Hrvaškem. Na startu bosta tudi Ljubljana Gusto Santic in Adria Mobil. O tem smo že pisali. Iz Adrie Mobila pa so sporočili, da bo zanj spet vozil tudi Jani Brajkovič, ki po odsluženi kazni ni našel ekipe.

"Ekipo je okrepil Jani Brajkovič, ki se v ekipo vrača po enem letu. Dirka se prične jutri z etapo Osijek - Lipnik v dolžini 210 kilometrov," so zapisali v izjavi za javnost. Govorimo o šestdnevni dirki, na kateri bo nastopalo 18 ekip. Med njimi bodo tudi štiri iz World Toura. Adria Mobil pa bo zdaj z Brajkovičem vsekakor kandidatka za visoka mesta v skupnem seštevku.

"Zahvaljujem se ekipi Adrie, da mi je dala še eno priložnost. Na dirko odhajam z velikimi pričakovanji, saj sem odlično pripravljen. Po testiranjih lahko rečem, da sem boljši kot zadnjih nekaj let. Želim si dobrega rezultata, ki mi bo odprla vrata v novo sezono, kajti odločen sem, da bom nadaljeval z kariero tudi v prihodnje," pa je dejal Jan Brajkovič. Kolesarji so pred odhodom še podpisali dres, ki ga bodo prodali na dobrodelni dražbi. Izkupiček bodo namenili obolelemu Krisu.

Adria Mobil: Jani Brajkovič, Radoslav Rogina, David Per, Marko Kump, Dušan Rajović, Jakob Omrzel in Gašper Katrašnik.
Ljubljana Gusto Santic: Matic Grošelj, Tilen Finkšt, Timmy Guy, Ben Hill, Rok Korošec, Aljaž Prah in Žiga Ručigaj.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ