Jan Tratnik presenetljivo do naslova prvaka, Polona Batagelj pri ženskah

Jan Tratnik presenetljivo do naslova prvaka, Polona Batagelj pri ženskah
12.06.2015 AVTOR: D. Z.
V sklopu Intersportovega kronometra so organizatorji v Ljubljani izpeljali tudi članski kronometer. Med člani je bil najboljši Jan Tratnik, med članicami pa Polona Batagelj.

Trasa dirke je potekala med Ljubljano – start je bil v BTC – in Domžalami. Člani in člani do 23 let so morali to pot premagati dvakrat. Med članicami je najboljši čas postavila Polona Batagelj. Progo je premagala v 29 minutah in 53 sekundah. Druga je bila Alenka Novak, tretja pa Urša Pintar. Med člani pa smo videli zelo okrnjeno konkurenco.

Na startu ni bilo niti enega samega kolesarja iz kakšne izmed World Tour ekip. Nekateri nastopajo na dirki po Švici, drugi na Criterium du Dauphine. Večji del Adrie Mobila pa je na dirki po Slovaški. Na startu je vseeno bil Gregor Gazvoda, ki je branil lanski naslov. A tokrat je najhitreje z vožnjo na čas opravil Jan Tratnik. Drugi je bil Klemen Štimulak, tretji pa Gazvoda. Med mlajšimi člani je zmagal Jon Božič. V absolutni konkurenci je bil hitrejši samo Tratnik. Na stopničkah med mlajšimi člani sta bila še Rok Korošec in Martin Otoničar. Oba člana Radenske Ljubljana.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ