Jan Tratnik razkriva: Lahko presenetimo

Jan Tratnik razkriva: Lahko presenetimo
13.09.2017 AVTOR: D. Z.
"Na Veliki Britaniji sem se že zelo dobro počutil," je med drugim dejal Jan Tratnik, ki bo kot član slovenske reprezentance nastopil na SP v Bergnu.

»Sezona je res že zelo dolga, vendar pa ti ob dobrih rezultatih skozi celotno sezono motivacije ne manjka, « je razkril Jan Tratnik in poudaril:

»Sploh pa gre za nastop na svetovnem prvenstvu. Prvič bom nastopil tako v kronometru kot na cestni dirki. Sicer nimam nekih velikih pričakovanj. Dal bom pač vse od sebe in upam, da bom tudi sebe presenetil. « Jan Tratnik bo namreč član šesterice izbrancev, ki bodo nastopili na cestni dirki. Pridružili se mu bodo še Luka Mezgec, Luka Pibernik, Primož Roglič, Jan Polanc in Matej Mohorič.

Tratnik se je domov vrnil po odpeljani dirki po Veliki Britaniji. Tam sta nastopala tudi Roglič in Mezgec. Za vse je to bila zadnja pripravljalna dirka pred svetovnim prvenstvom. »Resda je bilo na dirki po Veliki Britaniji na trenutke že nekoliko težko, a zdaj, ko se svetovno prvenstvo bliža, smo vsi še bolj motivirani. Nenazadnje gre za eno izmed največjih dirk v letu, « je še dodal Tratnik, ki je prav zaradi nastopa na svetovnem prvenstvu nekoliko prilagodil trening:

»Po Hamburgu sem bil že zelo dobro pripravljen, tako da sem načrtno nekoliko spustil formo in mi je dirka po Veliki Britaniji služila kot preizkušnja za dvig forme pred svetovnim prvenstvom. Tam sem se že zelo dobro počutil. Nisem pa hotel preveč tvegati. « Tratnik je opozoril, da lahko tudi vreme vpliva na razplet cestne dirke. Vseeno pa je poudaril: »Ekipa je zelo močna. Vsi smo na zadnjih dirkah pokazali, da smo zelo dobro pripravljeni. Zelo dobro se razumemo, vemo, kaj bomo naredili in za koga bomo dirkali. Lahko presenetimo. «

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ