Jan Tratnik razkriva: Naslednjič v dresu državnega prvaka

Jan Tratnik razkriva: Naslednjič v dresu državnega prvaka
08.01.2017 AVTOR: D. Z.
"Trenutno sem na skupni pripravah v Španiji, Calpe," nam je razkril Jan Tratnik in pokazal tudi nov dres, ki pa ga na dirkah ne bo nosil.

Zdaj je tudi uradno član moštva CCC Sprandi Polkowice. Jan Tratnik je pred sezono 2017 podpisal pogodbo s poljskim Prokontinentalnim moštvom CCC Sprandi Polkowice.

Za Tratnika, tudi aktualnega državnega prvaka  je to nov korak naprej v karieri. Trenutno pa se z ekipo mudi na pripravah v Španiji. V Calpe je prišel 3. januarja, priprave pa bodo trajale vse do 14. januarja. »Forma je zelo dobra. Bazo imam zelo dobro, čakajo pa me še intenzivni treningi za dvig forme. Zavedam se, da bo sezona zelo dolga, tako da bo verjetno še boljše, če startam pri nekje 80 do 90 odstotkih pripravljenosti, « nam je še razkril Jan Tratnik in dodal:

»Prav nič več nisem treniral. Vse je ostalo isto. Na napakah iz preteklosti sem se naučil, tako da jih zagotovo ne bom ponovil. Treniram po programu in naredim toliko, kolikor piše. Sem sproščen in se ne obremenjujem. « Programa dirk zaenkrat še nima povsem določenega, je pa že jasno, kje bo sezono začel. Prvega februarja se bo začela etapna dirka prve kategorije po Valenciani. Sledila bo dirka po Murciji in potem Almeriji. Slednji sta enodnevni preizkušnji prve kategorije.

»Več o programu dirk bom izvedel na drugem trening kampu, ki se bo začel 24. januarja. « Kot pa lahko vidite tudi na priloženi fotografiji, Jan Tratnik prave dresa še ne nosi. Ima namreč običajen dres poljske ekipe, sam pa bo nosil dres slovenskega državnega prvaka: »Na teh pripravah smo dobili prve komplete, da lahko še kaj popravimo, če nam kaj na dresih ni všeč. Recimo velikost, dolžina.. Tako, da na drugem trening kampu dobim dres državnega prvaka. «

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ